de PRODUCTEN VAN WW

De WW producten helpen je bij het volgen van het Smartpoints® plan en geven je ondersteuning en motivatie om te komen tot je gewenste gewicht!

Om met succes duurzaam gewicht te verliezen met het Smartpoints plan, is het natuurlijk het beste om zoveel mogelijk vers en gezond te koken, veel te bewegen en een evenwichtige voeding aan te houden. We weten van onze gebruikers dat het niet altijd makkelijk is  je hieraan te houden. Vooral in het dagelijks leven is het niet altijd makkelijk, als je enige tijd onderweg of op het werk bent om deze verleidingen te weerstaan.

Om deze reden bieden wij vele heerlijke en lichte producten aan om makkelijker een betere keuze te maken in deze alledaagse situaties. Daarnaast hebben we veel extra diensten – zoals kookboeken, oefeningen, porties en kook hulpmiddelen – ontworpen voor je die je inspiratie zullen geven en helpen tijdens het afvallen.

De producten zijn te koop in de workshops, online via de WW website en sommige producten kun je ook via mijn site aanschaffen. Neem hiervoor een kijkje in mijn webshop.