De sportschool bij je thuis

Weight Watchers heeft buiten oplossingen voor jouw zoete en hartige trek en de inspirerende kookboeken nog meer handige producten voor je.

Keukenartikelen zoals de maatlepelset, de keukenweegschaal en de oliespray en de maatbeker ken je vast al. Hopelijk heb je ze zelfs al in huis. Ze maken je het leven een stuk makkelijker.

Wist je ook dat we producten hebben voor jouw sportieve kant?
Met onze stappenteller weet je precies of je per dag voldoende hebt bewogen. En met het sportelastiek haal je een complete sportschool in huis, maar je hoeft er geen kamer voor op te offeren, zoveel ruimte kost het niet!

Ik heb heel wat sportelastieken gebruikt. Ik vind ze handig als ik thuis aan het trainen ben. Maar wat gebeurt er met die plastic sportelastieken die je normaal in de winkel koopt? Ze gaan na verloop van tijd raar plakkerig aanvoelen. En soms scheur ik ze na een tijd gewoon aan flarden. Niet omdat ik zoveel sterker ben geworden, maar gewoon omdat het materiaal ‘op’ was.
Daarom ben ik blij met het sportelastiek van Weight Watchers. Het is geen plastic ding en na drie jaar in mijn bezit, doet ie het nog steeds goed.

Wat ik ook handig vind aan dit elastiek, is dat er cijfers op staan. Aan de hand van die cijfers kun je je workout makkelijker of zwaarder maken, zonder dat je knopen in je elastiek hoeft te leggen. Ideaal. Er is goed over nagedacht, dat merk je wel!

Deze week (21 t/m 27 mei 2017) is het elastiek in de aanbieding: van  € 7,95 voor € 6,95. Stuk goedkoper dan een abonnement op de sportschool!

Sportelastiek