Een prachtig kerstcadeau

Toen Jacqueline zich een aantal maanden geleden bij ons meldde, was er nog niet zo heel erg zeker van of het haar zou lukken om af te vallen. Ze wilde wel heel erg graag, maar ze vond dat ze zoveel mocht eten bij Weight Watchers. Hoe kan je dan afvallen???? Nou, dat kan dus. En hoe! Binnen no-time waren de kilo’s die haar zo in de weg zaten er af. Op haar trouwdag was ze op haar streefgewicht en op de verjaardag van haar zoon werd ze Life Time Member! Wat mooi symbolisch.

Jacqueline schreef een stukje over haar tijd bij Weight Watchers. Leuk om te lezen!

voor-en-na-jacqueline

In december vorig jaar met Kerst vroeg mijn man wat ik voor cadeau ik met Kerst wilde hebben voor onder de boom.

Meestal moet ik nadenken wat ik leuk vind maar nu wist ik het gelijk : Een abonnement op de Weight Watchers en niet online maar in een groep.

Ik was zwaar gedeprimeerd hoe het zover kon komen. 1.78m lang en 30 kg te zwaar. Hoe was dit toch mogelijk. Zware tijd gehad etc, maar toch geen excuus om het zo uit de hand te laten lopen?

Op woensdag 06 januari 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de groep in Santport Noord gegaan met als coach Saskia.

Meteen klikte het met deze spontane enthousiaste coach. Zij gaf niet het gevoel dat ik mij moest schamen maar inspireerde mij met ideeën en daarna ook nog eens in groepsverband.

Ik was gelijk enthousiast en vond de uitleg over dat de WW geen dieet maar levensstijl is zo boeiend dat ik het ook gelijk goed wilde toepassen. Ik kocht alle kookboeken om inspiratie en ideeën op te doen en ging daarna aan de slag.

Geen idee of het zou lukken maar na de 1e week de WW app goed gebruikt en alles afgewogen te hebben was ik heel benieuwd naar het resultaat. Ik weet nog de 1e keer was ik 3,5 kilo afgevallen. Ik wist niet wat ik zag. Dat gaf mij echt vleugels. Hoe kan dat nou? Ik mocht zoveel eten en zo lekker eten, dit was een wonder club vond ik.

Ik heb zoveel geleerd om bijvoorbeeld mijn levensgewoonten om te gooien en te genieten van de vele gezonde dingen die je mag eten. Tot op de dag vandaag ben ik zo ontzettend blij. Blij dat de Weight Watchers bestaan en dat de mensen ECHT kunnen afvallen en zonder uit te hongeren.

Ik ben 31 augustus, na 8 maanden Weight Watchers gevolgd te hebben, op mijn gewicht gekomen en ben inmiddels 30 kilo afgevallen en ben Life Time member.

De grote uitdaging voor mij gaat nu komen om ABSOLUUT op dit gewicht te blijven en niet meer te vervallen in oude levensgewoonten. Ik vind ook heel fijn om regelmatig te blijven wegen en de groep bij te wonen.

Lieve Saskia je bent een kanjer in je werk en ik wens iedereen hetzelfde succes zoals ik dat mocht beleven bij de Weight Watchers.