Word jij mijn nieuwe collega?

Wil jij je passie voor een gezonde levensstijl doorgeven aan anderen en ben je een echt ‘mensen-mens”?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ons coach-team kunnen versterken in de omgeving Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Heb jij interesse? Kom dan naar de “Word Coach Dagen” op donderdag 14 september in de store in Amsterdam (Overtoom 73) en donderdag 21 september in store Den Haag (Goudenregenstraat 270). Je bent van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen tijdens de inloopmiddag van 13u00 tot 17u00. Wil je de infosessie bijwonen zorg dan dat je er voor 17uur bent, want deze start om 17u00. Aansluitend gaan we elkaar iets beter leren kennen tijdens een gezellige speeddate.

Waarom coach worden?

1. Inspireren
Als Weight Watchers coach inspireer en motiveer je cursisten om hun persoonlijke streefgewicht te bereiken of te behouden door hen een gezonde manier van leven aan te leren.

2. Persoonlijke ontwikkeling
Elke groep cursisten is anders en iedereen worstelt op een eigen manier met het gewicht. Als Weight Watchers coach word je goed opgeleid door onze Trainings Academy zodat je cursisten goed onderbouwd kan ondersteunen.

3. Sociaal
Ben je sociaal vaardig en denk/leef je mee met anderen? Dan kun je als Weight Watchers coach veel energie halen uit deze job, want je helpt anderen en daar word je zelf ook blij van.

4. Gezond blijven
Als WeightWatchers coach wil je natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven, een mooie extra motivatie om zelf ook gezond en fit te blijven!